ingang showroom met collectie
Welkom op de site van Fiets Centrum Surhuisterveen (bijgewerkt 19-11-2012)

Fiets Centrum Surhuisterveen is een allround Bovag erkend tweewieler bedrijf, welke fietsen verkoopt in de showroom aan de Vierhuisterweg nummer 1 in Surhuisterveen

Mocht u een gebruikte fiets zoeken, daarin is een ruime keus in de verschillende modellen voorhanden (ongeveer 100 stuks) alle met drie maand Bovag garantie. Ze staan op deze site onder de links stadsfiets en volgende rechtsonder in het scherm.

Voor de nieuwe collectie van de door ons gevoerde merken kunt u terecht op de website van onze leveranciers. Deze vindt u door op de links in de rechterbovenhoek te kikken.

Voor onderhoud en reparatie kunt u ook bij ons terecht.

jeugdhoek kinderfietsen 2 jaar tot 10 jaarIn de jeugdhoek vindt u een groot assortiment kinder/jeugd fietsen voor de leeftijd van 2 tot 12 jaar. U heeft een ruime keus uit 150 stuks, zowel nieuw als gebruikt.
stadsfietsen voor dagelijks gebruikDaarnaast is er een uitgebreide collectie fietsen voor dagelijks, recreatief en sportief gebruik van de merken Batavus, Gazelle, Giant en Empo.
Fiets Centrum Surhuisterveen wil u graag mobiel houden. Daarom staan er in onze showroom ook fietsen met een extra lage instap en extra ruime fietsen voor moeders met kinderen voorop. Deze fietsen maken het op- en afstappen eenvoudiger. Ook hebben wij de Saxonette in onze showroom staan, de fiets met benzine motor en fietsen met ellectrische ondersteuning, waarmee u moeiteloos mobiel blijft.

In onze winkel vindt u verder alle fietsbenodigdheden, onderdelen en accessoires.

Kijk hiervoor ook op onderstaande websites

Fietsendragers: www.fietsendragers.nl voor de Spinder Hawk en Falcon.

Andere insteressante links:

Rodex: www.rodex.nl voor onder andere opa/oma fiets.

Surf ook eens naar http://fiets.startpagina.nl en www.fietsen.123.nl voor een zeer uitgebreid overzicht op het gebied van fietsen.

Op 0512.startpagina.nl en 0512.startkabel.nl zijn meer winkels bedrijven en activiteiten in de buurt van Surhuisterveen te vinden, evenals www.surhuisterveen.com

Op de site www.wijanatuurfotografie.nl van dezelfde webmaster/builder zijn veel natuurfoto's te vinden en hints en tips voor fotografie.

fiets centrum surhuisterveenGraag tot ziens in onze winkel aan de Vierhuisterweg 1 in Surhuisterveen.

Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 6:00 uur. Vrijdagavond is er koopavond tot 9:00 uur.

P.s.: Deze site wordt elke 14 dagen geactualiseerd.
Website ontwikkeld door J.J. Zuidersma